Alimanović sa trojicom novajlija uz zanimljivu poruku

Visoke ambicije će imati klub sa Koševa u novoj sezoni

Alimanović sa trojicom novajlija uz zanimljivu poruku

S. Mlaćo
FK Sarajevo jučer je predstavio nova pojačanja.

Na Koševo su i zvanično stigli Amar Beganović, Elvir Duraković i Samir Zeljković, provjerena premijerligaška imena te je jasno da je struka FK Sarajevo već  sada odradila sjajan posao.

Od Sarajeva se očekuje borba za titulu prvaka, a pojačanjima definitivno nije kraj.

Kako je SportSport.ba jučer najavio, početkom naredne sedmice očekuje se potpis Aleksandra Vukotića, defanzivca kojeg pamtitmo po sjajnim igrama u FK Krupa.

Posljednji angažman imao je u Belgiji. Nakon zvaničnog predstavljanja novajlija oglasila se i direktorica FK Sarajevo Ajla Alimanović te 'zagolicala' maštu navijača, onih koji su izričito protiv nje, ali je to puno ne dotiče.

Alimanović je objavila zajedničku fotografiju sa trojicom novajlija uz riječi:

Oglasi

"Samo se zagrijavamo“, napisala je Alimanović.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CtCf5ChrLe4/?hl=en[/instagram]

Jasno je navela da to nije kraj pojačanjima i da na Koševu spremaju velike stvari i u narednom periodu.

Alimanović je veoma aktivna na društvenim mrežama, a nakon potpisa Durakovića navela je da se radi o nogometašu kojeg čekaju od zime, kada je već bio u pregovorima, no FK Igman tada nije dozvolio njegov odlazak.

U komentarima na Instagramu direktoricu sa Koševa je podržao i prvi čovjek kluba Ismir Mirvić koji je napisao.

Oglasi

“Bravo Ajla“.

Nogometaši Sarajeva će zbog plasmana u Evropu sa pripremama startati 12. 06.

Mogući protivnici FK Sarajevo u prvom pretkolu Konferencijske lige su: Žilina (Slovačka), Torpedo Kutaisi (Gruzija), Vikingur (Island), St. Patrick's (Irska), Vllaznia (Albanija), Vikingur (Farska Ostrva), Derry City (Irska), Makedonija GP (Sjeverna Makedonija), Panevezys (Litvanija), Honka (Finska), Balzan (Malta), Zimbru (Moldavija), Dukagjini (Kosovo), Haka (Finska)

Dila Gori (Gruzija), Bikrirkara (Malta), Gelntoran (Sjeverna Irska), Hegelmann (Litvanija), Isloch (Bjelorusija), Aukereyri (Island), Egnatia (Albanija), Penybot (Vels), Haverfordwest (Vels), Magpies (Gibraltar), Arsenal Tivat (Crna Gora), Virtus (San Marino), Cosmos (San Marino).

FK Sarajevo je skoro pa sigurno i nositelj u drugom pretkolu Konferencijske lige u slučaju eventualnog prolaska prve prepreke.

Žrijeb prvog pretkola je na programu 20. juna, a mečevi se igraju 13. i 20. jula.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Skender
Aferim za upravu FK Sarajevo. 4 izvanredna pojacanja za odbranu koja je bila slabiji dio ekipe. Jos nam fali golman. Treba dovesti Ramica iz Konjica, Ovcinu (on je slobodan igrac), Mehmedovica iz Slobode a mogao bi i onaj mladi (dao je gol Sarajevu u pobjedi jesenas) Mislim da se preziva Kapetanovci. Sa tim timom moramo biti prvi. Hvala Mirvicu u upravi na celu sa Ajlom za izvanredna pojacanja. Naprijed FK Sarajevo!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi