6

Komentari (6)

Dzengiz
Seona je masinerija,samo naprijed,nema od Gradine nista,bolje da ugase klub ?
Boki
Kakva prva liga o cemu oni pricaju nemaju ono ama bas nikakve sanse da osvoje nemaju omladinske pogone stadion nistaaaa
seibeg
Seona da se nosi s Gradinom !? Ako može Sarajevo da se nosi npr. sa Juventusom onda je ok, ali pošto je ovo 3 rang takmičenja s novcima se može uz pomoć korumpiranih sudija svašta očekivati, realno u ovom trenutku Gradina je po kvalitetu daleko ispred svih, biće tu rezultata i 10 : 0 za Gradinu
Fuke
necete vi ici u 1 ligu. Samo GRADINA SAMPION! pozdrav iz sarajeva
tuzla1919
OBRISI OPET! Bekric i Ordagic su ponikli u Gradini i nemaju nikakve veze sa FK "Seona". Molimo novinara kao i clanove pomenutog kluba da ne sire dezinformacije. To je isto kao da se kaze da je Muhamed Besic povezan sa Gradinom!
AmaRam4
Svu sreću ovog svijeta VAM ŽELIM!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.