Seoni nova tri boda i zadovoljstvo nakon sedam kola

Seoni nova tri boda i zadovoljstvo nakon sedam kola

S. Mlaćo
U Drugoj ligi FBiH grupa Sjever odigrano je sedam kola.

Vidjeli smo dosta uzbuđenja na startu nove sezone, a lider je FK Radnički iz Lukavca. Prvi pratioci su FK Seona sa bodom manje te NK Svatovac sa dva boda manje od lidera.

U FK Seona zadovoljni su igrama, u proteklih sedam kola upisali su pet pobjeda, te po jedan remi i poraz.

Jučer su snagu potvrdili na gostovanju kod NK Prokosovići gdje su pobjedu kreirali Suad Mujić i Armin Žigić.

Trener Senad Kešetović mogao je biti zadovoljan viđenim, a iz Seone imali su samo riječi hvale za sudijsku trojku koju je predvodio Halid Avdić iz Gračanice, ali i za fer i korektnog domaćina, što svakako može da raduje sve prave ljubitelje nogometa.

Može biti slika sljedećeg: 15 ljudi, ljudi stoje i u zatvorenom

Oglasi

Seona je pojačala pred novu sezonu i već sada se pokazuje da je Uprava kluba napravila dobar posao.

Ljubimac navijača brzo je postao senegalski internacionalac Mousa Diabang, a ističu se i raspoloženni Armin Delić, Suad Mujić te Armin Žigić koji su postigli po dva pogotka ove sezone.

Seona u narednom kolu pred vjernim navijačima dočekuje neugodni Priluk, no tražit će nove bodove, a ukoliko Radnički ne savladala Mladost iz Kikača u Simin Hanu, lider će biti tim iz Hasan Polja.

Potpuno zasluženo, s obzirom da je i šire poznato koliko u Seoni vole svoj klub, te koliko samo radosti donese svaka nova pobjeda.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi