Seona nestvarnim rezultatom 'ogadila' fudbal Mramoru

Nevjerovatan rezultat

Seona nestvarnim rezultatom 'ogadila' fudbal Mramoru

S. Grebović

Za vikend je odigrano svih osam susreta 26. kola Druge lige Federacije BiH grupa Sjever, među kojima je i susret između Seone i Mramora.

Upravo sa te utakmice nam dolazi najnevjerovatniji rezultat ovog vikenda, a on glasi, vjerovali ili ne, 11:0 za domaće! Da, dobro ste pročitali.

Ekipa Seone je već nakon prvih 45 minuta vodila sa 6:0 i već se tada mogla naslutiti katastrofa koja se spremala Mramoru.

Prvo ime susreta je bez dvojbe bio igrač Seone Aldin Ahmetović koji je postigao čak pet pogodaka. Po dva su dali Hasanović i Ordagić, a po jedan gol su postigli Mustafić i Selimović.

Ovom pobjedom Seona je skočila na četvrtu poziciju sa 43 osvojena boda, dok je Mramor ubjedljivo posljednji sa svega 11 bodova na svom kontu. Već od ranije je poznato da je Gradina obezbjedila prvu poziciju i ona će razigravati za plasman u Prvu ligu Federacije BiH.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Druga liga Federacije BiH grupa Sjever, 26. kolo

FK Seona - NK Mramor 11:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi