Četvrtak dan D za FK Sloboda: Husić dobio žestoku konkurenciju!

Stiglo novo saopštenje iz Rudarske 2

Četvrtak dan D za FK Sloboda: Husić dobio žestoku konkurenciju!

Admin Čaušević

Novo kasno saopštenje putem Facebooka i još jedna velika vijest za sve navijače FK Sloboda. Azmir Husić je dobio konkurenciju u borbi za preuzimanje upravljanja nad tuzlanskim velikanom.

Do sada se Husić izdvojio kao favorit za preuzimanje kluba kojim je ranije rukovodio, međutim od večeras ima konkurenciju i to u vidu privrednika za područja Tuzlanskog kantona.

Kako se navodi u saopštenju FK Sloboda uz Husićev predijedlog, plan kojeg je predstavila grupa privrednika sa TK je najkonkretniji.

Ističe se da bi četvrtak mogao biti ključni dan jer slijede završni razgovori, a zatim i konačna odluka o novom klupskom rukovodstvu.

Novost je i da je FK Sloboda imenovala v.d. generalnog direktora, ali ime osobe koja će obnošati tu poziciju nije navedeno u saopštenju.

"Nakon razgovora sa kandidatima gospodom Ibrahimagićem, Husićem i Pavićem, danas su obavljeni razgovori i sa grupom privrednika sa šireg područja Tuzlanskog kantona. Predstavili su svoj finansijski i organizacijski plan za predstojeću takmičarsku sezonu.

Oglasi

Ovim putem možemo potvrditi da je nakon gospodina Husića, današnji predloženi plan za sada najkonkretnija ponuda.

Skupština FK Sloboda će tokom sutrašnjeg dana obaviti završne razgovore sa ostalim kandidatima nakon čega će se donijeti konačna odluka.

Zbog raznih medijskih špekulacija želimo naglasiti da planovi kandidata uključuju isključivo program i finansijska sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tokom razgovora nije bilo nikakvih licitacija sa kandidatima o prethodnim dugovima i obavezama putem pozajmica jer iste ne postoje, kao što niko nije ni opraštao i otpisivao svoje uplate koje je pravio tokom rada.

Klupska Skupština danas je imenovala i v.d. generalnog direktora tako da FK Sloboda ima nesmetan svakodnevni operativni rad", istakli su iz Rudarske 2.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582313666
Haman ce zeznuti Husica u njegovim mesetarskim i lopovskim planovima.
2 3
rabodimis
Dobro su se sjetili, sta su cekali do sad ostace vjecna misterija. Najjaca privreda je upravo u TK, tolike su pare zaradili a nikad marke jedne nisu bili u stanju vratit lokalnoj zajednici. Sramota koliko su ti ljudi skrti i sebicni, sramota sto su dopustili da Sloboda opet ispada iz PL, sramota da su ugasili Sloboda Ditu. Realno su strasnih igraca proizveli u svim sportovima, samo im je znaci falila ta podrska lokalnih privrednika. Samo da su mogli zadrzat svoju djecu bili bi odlican tim, bez kupovine igraca.. Al eto bolje ikad nego nikad, stas sad..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi