FK Sloboda će u petak dobiti novog predsjednika

Mujkanovića mijenja Kozlić

FK Sloboda će u petak dobiti novog predsjednika

E. Škorić

Skupština Fudbalskog kluba Sloboda zakazana je za naredni petak.

U 17 sati u petak će u prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla biti održana vanredna sjednica Skupštine FK Sloboda, a na istoj će biti izabran novi predsjednik.

Senad Mujkanovića, dosadašnjeg v.d. predsjednika Slobode, naslijedit će Sead Kozlić, koji je 2016. godine bio član Upravnog odbora Slobode.

Kozlić je uposlenik BH Telecoma, a ostaje da se vidi ko će sve biti u novoj Upravi kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O tome će se izjasniti i članovi Skupštine FK Sloboda, a navodno će Mujkanović biti predložen da bude u Nadzornom odboru tuzlanskog premijerligaša.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Havdika
Kikaci Junajted
5 2
tuzlaak
Nema od nas nista izgleda.... Sloboda do groba!!!!
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi