FK Sloboda dogovorio raskid saradnje s Terzićem

Nije se naigrao jesenas

FK Sloboda dogovorio raskid saradnje s Terzićem

Ekspedicija Slobode iz Tuzle sutra će otputovati na završni ciklus priprema u Međugorje.

Tuzlaci će u Hercegovini ostati sve do 13. februara, a tri dana kasnije na Tušnju će biti odigrana 'generalka' protiv gradskog rivala Tuzla Cityja.

Kada je u pitanju igrački kadar, Slobodu je u proteklom periodu napustilo nekoliko igrača, od kojih je većina otišla na posudbu u klubove koji se takmiči u 1. ligi FBiH, dok je sporazumni raskid saradnje dogovoren sa 27-godišnjim Borislavom Terzićem. U pitanju je igrač koji je na Tušanj stigao prošle godine i u protekloj polusezoni gotovo da nikako nije ni igrao.

"Radimo na tome da kompletiramo grupu jer je klub vjerovatno odlučio pustiti i Terzića koji neće putovati sa ekipom u Međugorje jer je postigao dogovor o raskidu ugovora. Stoga smo odlučili da ekipi priključimo igrača iz juniorskog pogona, Devedžića koji će putovati sa ekipom na pripreme u Međugorje. Devedžić je centarhalf, koji je zavrijedio pažnju i koji sigurno može biti budućnost kluba", izjavio je Zlatan Nalić, šef stručnog štaba Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nalić će u Međugorje voditi ukupno 26 igrača.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Posavinamrzihercegovinu
A frajer 300k€ vrijedi,oni ga u selo salju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi