FK Sloboda generalku pred početak sezone igra protiv Osijeka

Tuzlaci u jeku priprema

FK Sloboda generalku pred početak sezone igra protiv Osijeka

E. Čaušević

U FK Sloboda je dosta turbulentno prethodnih dana i jasno je da ovaj klub očekuje dosta izazova u narednoj sezoni.

Tuzlanski klub je počeo prije dvije sedmice pripreme za novu sezonu, a igrački kadar gotovo da ne liči na onaj iz prethodne sezone. Sloboda će početkom narednog mjeseca otputovati na pripreme u Livno i odigrati nekoliko pripremnih mečeva.

Trenutno je poznato da će 26. juna ovaj tim igrati pripremni meč protiv Mačve iz Šapca, a zatim slijedi utakmica protiv Širokog Brijega. Također, iz Slobode su potvrdili da će vjerovatno igrati protiv Borca i Željezničara, ali potvrde termina ovih mečeva još uvijek nema.

No, ono što je sigurno jeste da će Sloboda generalnu provjeru pred početak nove sezone imati 13. jula, a protivnik ovom timu će biti Osijek. Jedina nepoznanica jeste mjesto odigravanja ove utakmice, odnosno nije poznato da li će se igrati u Tuzli ili Osijeku.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Bulle
Pocetak potonuca :) lagano druga liga.
7 0
Terminator
Ako ova uprava preživi 5 kola to će biti uspjeh.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi