8

Komentari (8)

user1605368976
Ovo Azmir Husic ostavlja Slobodu u P.L.
Catanzaro
Da valja išta ostavili bi ga u Borcu. Igrač koji je promjenio silu klubova u karijeri. Samo će im uzet pare a nikakvu prevagu neće napraviti. Skroz loša politika Slobode. Samo kao neka je malo zvučnije ime i sami će se golovi davati. Hoće kitu
rabodimis
E cuj da valja... Tesko da ce se obogatit u Slobodi a prevaga itekako moze bit.. Fin tim imaju i nikom sigurno nece bit lako protiv Slobode..
pjanke.sa
Ja isto mislim da bi u Slobodi, ako mu nadju mjesto koje mu odgovara, mogao napraviti bolje stcari nego u Borcu.
nakopitam
Zakaric u BiH moze samo u zelji igrati!!! HAHAHAHAHAHAHAAHA
user1647010875
Pa fakat je tako, tu je najbolji bio i Grbavica mu lezi. Bas bi volio da se vrati na desno krilo a Santos lijevo i Amoah u spic. Da igra evropu sa Zeljom i u Tursku.
edinho101
Trenutno Sloboda finansijski bolje stoji od zelje pa je normalno da će momak u Slobodu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.