Goran Zakarić pred potpisom za novi klub, gledat ćemo ga ponovo na bh. terenima

Bivši igrač Borca

Goran Zakarić pred potpisom za novi klub, gledat ćemo ga ponovo na bh. terenima

H. Zilić

Gorana Zakarića mogli bi ponovo gledati na bh. terenima. Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao SportSport.ba pomenuti fudbaler je u kontaktima sa FK Sloboda.

Zakarić je posljednji angažman imao u banjalučkom Borcu, a sigurno da bi Slobodi došao kao veliko pojačanje u borbi za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Pored Borca na bh. terenima ostavio je sjajan utisak igrajući za Željezničar i Široki Brijeg.

Iza sebe ima veoma bogatu karijeru.

Imao je nekoliko sjajnih inostranih angažmana.

Zakarić je nosio dres Dinama iz Zagreba, zatim Craovie, Partizana, a imao je epizodu i u Saudijskoj Arabiji u ekipi Odoha.

Oglasi

Sloboda je početkom januara počela sa pripremama, a igrački kadar još nije definisan.

Nedavno je ekipu pojačao i Marko Pervan koji je došao iz redova Leotara.

Na startu priprema Crveno - crni su se pojavili u sljedećem sastavu: Semir Bukvić, Ajdin Brkić, Filip Erić, Harun H.Beganović, Muharem Ćivić, Kenin Devedžić, Emir Jusić, Tarik Kapetanović, Kemal Osmanković, Jasmin Osmić, Kenan Delić, Haris Hasanović, Said Husejinović, Alen Kurtalić, Saša Maksimović, Melvin Osmić, Adam Vošnjak, Stojan Vranješ, Amar Pekarić, Amer Bekić, Tarik Saletović, Nikola Komazec, Aldin Mešić, Adi Alić, Ivan Šubert i Eldar Mehmedović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ranije smo krenuli nego ostali, jer u naredna tri dana imamo testiranja, ljekarske preglede. Želimo na vrijeme krenuti, a ne da nas hvata kao na početku sezone kada smo malo kaskali sa pripremama. Očekuje nas uvod u pripreme ovdje u Tuzli, a nadam se i da ćemo imati pripreme u nekim ugodnim krajevima što nam je i obećano. Nadamo se dolasku još dva-tri provjerena imena, pojačanja, a ne da nam budu prinove", poručio je trener Jahić na startu prirpema i dodao:

"Po prvi put u Slobodi nema igrača na probi. Nama pozicija na tabeli ne daje nam pravo da gubimo vrijeme na igrače koji će doći na probu. To je neka moja vizija. Bolje šansu dati našem omladincu za dobar trenažni proces i neku minutažu. Znate i sami na kojoj smo poziciji i želimo što prije uhvatiti priključak za timovima sredine tabele. Što ne sumnjam. Ako pogledamo neke utakmice iz prvog dijela sezone, nekada nismo imali ni sreće. I gostujući teren. Mislim da smo 19 kola igrali kao gosti. Sloboda je, mislim, nekako bila najpoštenija ekipa u ligi".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Zakaric u BiH moze samo u zelji igrati!!! HAHAHAHAHAHAHAAHA
2 10
Catanzaro
Da valja išta ostavili bi ga u Borcu. Igrač koji je promjenio silu klubova u karijeri. Samo će im uzet pare a nikakvu prevagu neće napraviti. Skroz loša politika Slobode. Samo kao neka je malo zvučnije ime i sami će se golovi davati. Hoće kitu
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi