Sloboda starta s pripremama, ko će na užarenu klupu Tuzlaka?
Foto: T. Hebib

Sutra počinju pripreme

Sloboda starta s pripremama, ko će na užarenu klupu Tuzlaka?

E. Ganibegović

FK Sloboda sutra počinje s pripremama za novu sezonu.

Tuzlanski klub izašao je iz jedne vrlo turbulentne sezone i nastojat će da se ona ne ponovi.

Sloboda je do samog kraja sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine bila u strepnji od ispadanja u niži rang, no na kraju su završili na desetom mjestu s 33 boda, šest više od 11. Radnika kojeg ćemo iduće sezone gledati u Prvoj ligi manjeg bh. entiteta.

Kao najveći favoriti za preuzimanje užarene klupe FK Sloboda spominje se tandem Adnan Jahić - Gradimir Crnogorac.

Gradimir Crnogorac je bio član stručnog štaba u prošloj sezoni, a ranije je već vodio Slobodu na 24 utakmice i to od decembra 2019. do marta 2021. godine, a bio je i pomoćnik Naliću, Lazareviću i Bošnjakoviću prije toga, tako da vrlo dobro poznaje stanje u klubu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Adnan Jahić je također upoznat sa situacijom na Tušnju s obzirom na to da je bio pomoćnik Mladena Žižovića, te je vodio još U19 i U17 tim Slobode.

Ono što je sigurno jeste to da je pred Slobodom jasan cilj - stabilizacija kluba na svim poljima i borba za povratak u vrh. bh. fudbala. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

realista1982
Hahahahaha ej jesmo grohnuli...
7 0
FahroKonjHodzic
gradimir ravnogorac je najprvije rjesenje
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi