Sloboda želi bodove na Mokrom Docu, Jahić optimista

Sloboda želi bodove na Mokrom Docu, Jahić optimista

Samir Mlaćo
Nakon važne pobjede protiv FK Sarajevo, nogometaši Slobode u nedjelju će u goste ekipi Posušja.

Radi se o veoma bitnom meču za oba tima, a svjestan toga je i šef struke Slobode Adnan Jahić.

“Dobru igru protiv Sarajeva želimo da prenesemo i na nastavak prvenstva. Prije Sarajeva, igrali smo i protiv Tuzla Cityja na domaćem terenu, kada sam ja govorio da nam ova igra može biti vodilja kroz naredne utakmice. Slijedi nam Posušje koje respektujemo. Vjerujem da ćemo imati sve adekvatne uslove za igru. Mislim da će  nam biti dobar domaćin, baš kao što smi mi bili u Banovićima.

Baš kao na utakmici protiv Sarajeva, dobru igru, eneregiju i rezultat očekujemo i protiv Posušja. Očekujemo dobru igru i da se vratimo u Tuzlu sa pozitivnim rezultatom. Još uvijek smo u deficitu zbog povrijeđenih igrača, ali ko god dobije šansu mora dati svoj maksimum za grb koji nosi na dresu“, rekao je Jahić u najavi meča.

Sloboda nakon 12 kola ima 16 bodova i posljednjeplasirana je ekipa na tabeli. Tuzlaci su u posljednjih pet utakmica upisali tri poraza, jedan remi i tek jednu pobjedu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje je osmoplasirano sa 19 bodova.

Meč na Mokrom Docu igra se u nedjelju od 13 sati, bez TV prenosa, a pravdu će dijeliti Miloš Gigović iz Gradiške. Pomoćnici su Goran Dujak iz Odžaka i Boris Dujmović iz Mostara. Četvrti sudija je Dražen Marić iz Bijeljine.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Zadnji na tabeli smo i ovaj daje neke izjave ODLAZI ti i uprava i tvoji pomocnici tako samo mozemo spasiti klub
3 1
pjanke.sa
Niste vi igrali dobro protiv Sarajeva nego je Sarajevo igralo lose protiv vas. A i dali ste gol iz ofsajda. Mada bez obzira na to, da smo mi ekipa kakva trebamo da budemo, sigurno bismo i to okrenuli. Ali losi smo bili ko nikad.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi