6

Komentari (6)

Mustafa
Čega se pametni stide time se budale ponose ! Kakve "igrače" uopšte ti imaš Zlatane ? Sve debil do debila,levat do levata a golman Vukliš ti je rupa od rupe. Taj "tim" što ga trenutno imaš nije ni za opštinske lige . Nek se zahvale bogu i tebi što su uopšte ostali u ligi ove godine . Sledeće sezone bez pojačanja Sloboda sigurno ispada !
VelaHavle
Neka, raspali se da Bog da... od onog zapinjanja protiv Sarajeva i skandiranja svinjskom - ne mogu da hodaju vise... da Bog da iduce godine ispali
teddy sheringham
Nek ste vi zato zapeli 300% protiv FKS, a naguzili se Lištici odmah u trećoj minuti. Šupci kompleksaški, ugasili se odmah ovo ljeto.
Dino_2000
E vala Naliću i meni si počeo da ideš na kurac.Ako iduće sezone dres Slobode bude nosio Zukić,Smajić,Vukliš jebem i tebe i upravu kluba.
mirza24
E MOJ nalicu dosta ba suplje
SonPen1946
UBLEHA OD TRENERA!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.