Kurtalić: Vjerujem da sam dolaskom u Zvijezdu uradio pravi potez

Dolazi na posudbu iz FK Sloboda

Kurtalić: Vjerujem da sam dolaskom u Zvijezdu uradio pravi potez

S. Mlaćo

Jedino novo pojačanje u redovima gradačačke Zvijezde za sada je mladi Alen Kurtalić koji je na Banja Ilidžu stigao na posudbu iz FK Sloboda.

Kurtalić vjeruje da će u Gradačcu dobiti priliku da pokaže svoje kvalitete, te da će sa Zvijezdom sezonu završiti u samom vrhu tabele.

Sretan je što su dva kluba postigla dogovor, s obzirom da je u teškoj konkurenciji u Slobodi i nije mogao očekivati veliku minutažu, što je i priznao za Gradački glas.

"Zvijezda je pokazala interesovanje i pred početak sezone, ali u klubu su odlučili da ne idem. Kada je stigla nova ponuda za posudbu u dogovoru sa čelnicima kluba prihvatio sam i mislim da je to dobar potez u mojoj karijeri", ističe Kurtalić.

"Mislim da ću se dobro uklopiti u novu sredinu Zvijezda je klub sa tradicijom, trudit ću se da se predstavim na najbolji mogući način stručnom stabu i igračima", jasan je mladi nogometaš.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vjeruje da će se navijačima predstaviti u najboljem svijetlu.

"Dat ću sve od sebe da se navijačima predstavim na što bolji način, vjerujem da će oni bit nas 12-ti igrač i mislim da će ova polusezona biti uspješna za sve nas", dodao je novi član Zvijezde.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi