Žižović: Možemo do pozitivnog rezultata

Gradski derbi u nedjelju na Tušnju

Žižović: Možemo do pozitivnog rezultata

S. Mlaćo

U nedjelju se igra gradski derbi u Tuzli.

Snage će odmjeriti Tuzla City i Sloboda, a blaga uloga favorita pripada Tuzli City.

Ipak, u Slobodi vlada optimizam nakon pobjede u prošlom kolu nad Željezničarom, a medijima se danas na zajedničkoj press konferenciji obratio šef struke Slobode Mladen Žižović.

"Za nas je to veoma bitna utakmica, još uvijek smo u zoni ispadanja. Protiv Željezničar smo došli do bitnih bodova, a u nedjelju ćemo imati više igrača na raspolaganju. Pravo nastupa sutra neće imati samo Husejinovića. Tuzla City je zasluženo pobijedila prije mjesec dana, bili su bolji, a ovog proljeća su jedno od najprijatnijih iznenađenja", kazao je Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pokušat ćemo da na našem terenu dođemo do pozitivnog što će nas dodatno ojačati pred posljednja kola. Moram priznati da prevelike razlike između klubova iz donjeg dijela i gornjeg nema. Pokazali su to i susreti Krupe - Tuzli City, Tuzla City - Sarajevo, itd... Vjerujem u dobru igru i potpuni angažman, pa neka slavi bolji", dodao je šef struke Tuzlaka.

Medijima se obratio i kapiten Slobode Amar Beganović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rezultat je vec dogovoren bit ce nerjeseno 100%, dakle kladionicari upisite x na vas tiket.
0 1
kurjak
Ne vjerujem, Sloboda uzima cijeli plijen,TC igrao je srijedu, težak teren,umorili su se. TC će ove ostale davljenike povaljati i tako da će biti i vuk sit i ovce na broju.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi