Sloboda u Kikačima zabila čak osam golova

Ubjedljiv trijumf

Sloboda u Kikačima zabila čak osam golova

A. Čaušević

Sloboda je danas u Kikačima odigrala meč protiv domaće Mladosti kao uvertiru uoči nastavka premijerligaške sezone i derbija protiv Željezničara.

Na stadionu Tom – Cat Arena Crveno-crni su ostvarili ubjedljivu pobjedu protiv Mladosti od 0:8 (0:1). Mladen Žižović je isprobao sve prvotimce kroz dva kombinovana sastava.

U vodstvo su gosti došligolom Ševkije Resića iz penala, a drugo poluvrijeme donosi sjajnu partiju Roberta Miškovića koji je četiri puta tresao mrežu Mladosti. Golove su još postigli Kenin Devedžić i Nikola Leko, da bi konačnih 0:8 iz slobodnog udarca postavio Adnan Islamović.

"Sve je proteklo u najboljem redu. Bio je ovo jedan dobar trening – meč i najvažnije je da je okončan bez povreda. Igrali smo protiv vrlo korektnog domaćina i ovom prilikom im se zahvaljujem na gostoprimstvu“, rekao je Mladen Žižović nakon utakmice u Kikačima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica protiv Željezničara igra se u subotu na stadionu Tušanj s početkom u 15 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1585252255
Idemo jako protiv zelje.. uzet (bod)ove.. samo sloboda !!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi