Igrači Slobode nisu mogli dobiti bolje vijesti pred početak nove sezone!

Fukare se vraćaju na tribinu

Igrači Slobode nisu mogli dobiti bolje vijesti pred početak nove sezone!

E. Čaušević

Fudbaleri tuzlanske Slobode punom parom spremaju se za početak sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, a naravno prioritet je ekspresan povratak u Premijer ligu. Odlične vijesti i danas su stigle za igrače ovog tima jer su oni najvatreniji navijači Slobode odlučili da se vrate na tribinu.

Sloboda je prošle sezone ispala iz Premijer lige nakon poraza u posljednjem kolu na svom terenu od Željezničara što je izazvalo veliko nezadovoljstvo navijača.

Klub je doživio velike promjene, a za kormilo se ponovo vratio Senad Mujkanović koji je najavio ekspresan povratak tuzlanskog kluba u najjači rang bh. fudbala.

Najvatreniji navijači ovog kluba popularne Fukare su nakon svega počeli i bojkot dolaska na utakmice, no prije samog početka sezone za igrače Slobode stigle su odlične vijesti, a to je da je bojkot Fukara završen.

Iz Slobode potvrdili su danas da je bojkot prekinut nakon intenzivnih razgovora predstavnika kluba i navijača, te da su Fukare odlučile da se vrate na tribinu.

Oglasi

"Nakon kratkog perioda bojkota, sa zadovoljstvom objavljujemo da se navijačka grupa 'Fukare' vraća na tribine stadiona Tušanj! Pridružite nam se sutra, u 18 sati, na generalnoj provjeri protiv ekipe Rudara iz Prijedora! Zajedno idemo prema povratku našeg FK Sloboda u Premijer ligu BiH!", saopštili su iz Slobode i dodali.

"Navijači su srce naše ekipe, a vaša podrška nam je neophodna u ovom ključnom trenutku. Zajedno ćemo stvoriti lijepu atmosferu i vratiti Slobodu tamo gdje joj je mjesto! Vidimo se na stadionu Tušanj! Ne propustite ovu priliku da pokažemo koliko volimo naš klub!".

📣 VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA NAVIJAČE! 📣 Nakon kratkog perioda bojkota, sa zadovoljstvom objavljujemo da se navijačka grupa ...

Posted by FK Sloboda Tuzla on Saturday, August 5, 2023
Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nova sezona Prve lige počinje već narednog vikenda, a prvu utakmicu Sloboda će igrati pred svojim navijačima.

Protivnik Slobode u prvom kolu bit će kakanjski Rudar, te je sada jasno da će Tuzlaci imati podršku svojih najvatrenijih navijača što će im sigurno biti dodatni vjetar u leđa.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bazaorao
Svi na sjever. Bit će nas i 20.
3 0
Zenicanin
Pa u premier lizi ih bilo 13, sad mozda 9
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi