Ističu da njihovi članovi sigurno nisu napravili incident

Treće poluvrijeme derbija na Tušnju: Oglasili su se i navijači Slobode

11

Komentari (11)

Muho
Nažalost današnji sastav naše svetinje je jad i bijeda ! Bez pomoći sudija nismo u stanju nikog pobjediti, ni Mramor ! Šta mi sa ovako lošim sastavom i još lošijom igrom bez realizacije uopšte imamo tražiti u Premijer ligi u sledećoj sezoni ? Iz Pl biH u sledećoj sezoni ispadaju 4. ekipe !
user1675926959
Teška ciganija u subotu
AJDIN2000
Cuj neko donji od fukara a nema ih 50 kad kod kuce igraju
AJDIN2000
Eto dosle su Sarajlije I gadjali autobus pustite tu pricu.Ko je kriv sto su navijaci platili kartu a vi niste kad ste bili u Zenici
Convict
Fukare vi ste ckepi svi samo mozete da nam pusite racku Zenicki.
kurjak
@Convict i Zbog takvih kao ti se i dešavaju ovakve stvari.Ja sam bio u Zenici u prvom dijelu sezone i nisam mogao da se načudim koja mržnja prema toj djeci iz Tuzle,ono ne bih očekivao ni u Beogradu da se desi.Stadion je bio prilično popunjen jer valjda gostuje lider na tabeli kad ono niđe veze.I nemojte se s nama zayebavati vidiš da uvijek budete donji.
user1708040072
Hahha nek je bio popunjen u tuzli...
Convict
Mali vajdu ga djecu ste doveli namjerno da bi mi napravili belaj,pa pjesme nemate kupite fore od Robijasa zato tisu misu mali.
Convict
A docete ponovo u Ze kad tad.
kurjak
@Convict Nećemo zadugo, dok se mi vratimo u PL, Čelik će biti u drugoj federalnoj,možda i niže.
kurjak
@user1708040072 To su ti navijači što svi zajedno nisu pročitali pet lektira.Sine, nazivi gradova pišu se velikim početnim slovom Tuzla,Zenica,Sarajevo...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.