5

Komentari (5)

Hajde Paviću ne pametuj ,kakav ti i sport ne budali
user1675926959
Azmir ako ne ode u ćuzu otići će Sloboda u stečaj zagarantirano !!!!Neko od njih dvoje sigurno
Mostarac94
što bi otišao? koliko ima konobara da prima minimalac pa dodatno dobija, koliko firma ima tako pa pola države bi trebalo u ćuzu otic, sama je vlast kriva što od svake plate uzima 70% poreza, a nije tu ni gazda kriv, hoćeš da primiš 2000KM na ruke ili ćeš 1200KM i penziono da imaš pa ti biraj šta bi
user1675926959 - Ne sikiraj se ti za Azmira, njegove kamiondzie rade za njega u Americi. Azmir ima para ko blata, njemu je da bude mentor u fudbalu samo hobi. Ne trce Fukare za njim sto ga vole, nego zato sto ima para. Cim imas para, onda si svuda dobro dosao.
user1651398816
Svaka cast ato ai odusto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.