Pala dva važna potpisa na Tušnju
FOTO: E. Dindić

Lijepe vijesti za navijače Slobode

Pala dva važna potpisa na Tušnju

H. Zilić

Dosta je turbulencija u FK Sloboda pred start nove sezone, a stigle su i prve lijepe vijesti.

Tuzlanski klub je potvrdio da su nove ugovore potpisali Semir Bukvić i Said Husejinović dva možda i ključna igrača Slobode.

Said Husejinović ostaje član Crveno- crne porodice🔴⚫️ Husejinović je debitovao za prvi tim Slobode 2006. godine, a...

Posted by FK Sloboda Tuzla on Thursday, June 16, 2022

Pomenuti fudbaleri produžili su vjernost Slobodi na još godinu dana.

Vjernost Crveno-crnima produžio i Semir Bukvić 🔴⚫️ Bukvić je u Slobodu stigao iz Fudbalskog kluba Mladost Kakanj, a...

Posted by FK Sloboda Tuzla on Thursday, June 16, 2022

Fudbaleri Slobode su jučerašnjim okupljanjem na stadionu Tušanj zvanično startali sa pripremama za novu premijerligašku sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prozivku Crveno-crnih obavio je Gradimir Crnogorac, no kako saznajemo postoji mogućnost da Klub u međuvremenu angažuje novog šefa stručnog štaba.

Na prozivci su bilu: Bukvić, Mehić, Brkić, Hadžibeganović, Devedžić, Osmić, Kapetanović, Numanović, Alić, Maksimović, Kurtalić, Mehmedović, Buturović, Hasanović, Mahmud, Avdić, Redžić, Saletović, Pekarić, Vilakić, Beganović, Mešić, Šerbečić i Aličić, dok je Husejinović priključio danas.

Top Komentari

Chico
Hahahaha vidi se Sabrinin rad odmah po dolasku. Klipici za navijace i sire narodne mase, a pare izvlaci sa strane. Doduse ne znam ima li sta izvuci iz Slobode, al cim je dosla, nesto je namirisala. Na klipu za Husejinovica komentator se dere sa utakmice FK Sarajeva hahahahahhaha jao cirkusa
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi