18

Komentari (18)

lalinjo
Prošlo je 7 dana od kada su tzv. gospoda iz Slobode prozvali profesora Jakira,tj. iskopali su jamu i samu u nju upali,ali još uvijek nisam pročitao njihovu ispriku nigdje,a vjerovatno je neće niti biti,žalosno je koliko nazadujemo kao država,a pogotovo kao ljudi.
Babajaga
Ovi iz slobode bi prvo trebali pogledati i poslušati intervju pa onda kom
Ekspert
Evo objasnio vam je i šta sada? Trebali su pogledati emisiju, pa pisati, a sve da je i istina da je rekao ono na što su reagirali, ni tamo se ne spominju ni Sloboda, ni nacionalizam.
Kladionicar_iz_mira
A ne spominje nacinalizam na Pecari i Pod Bijelim brijegom, Praljke i istale fasiste i fasisticke poruke i skandiranja?? Pa nigdje nije gore igrati nego na ovim stadionima, plus Banjaluka. Fasisam i mrznja u svoj najvecem oblikilu, prema svemu sto nije ono domaca publika misli da treba biti. Fuj.
lingafo
u Tuzli se aplaudiralo himni Srbije prije 15 godina. Psovanja ima, gdje nema?! Tuzla je zadnje mjesto gdje ima nacionalizma.
BikKojiSjedi
Nije ništa pogriješio, još je bio blag. Bio sam sa ekipom iz RS, psovali su sve živo i mrtvo, baš da se osjećaš neprijatno. Pričam o simpatizerima, ne o Fukarama koje pamtim k'o korektne momke (dok se može reći da su postojali). Stvarno iznenađujuće džukački način dobacivanja od strane domaćih. Ovo pisem iskreno, zaboli me ko će kako tumačiti.
Guti
Ništa nije pogriješio.Divljaci iz Tuzle
user1638882240
U Tuzli je ove sezone jedino poražen, pa mu bilo neugodno jer je ispo iz kupa .
lalinjo
Opet teorije zavjere i vađenje izjave iz konteksta,tko će drugi nego novinari od muhe napraviti stado slonova,ovako nam je i u državi,zavadi pa vladaj.
RollingBlunt
Ma u Tuzli uvijek dobacuju, od Musemica, Osima, pa nadalje, uvijek i svaki prenos.. jbg
SonPen1946
Nema vece stoke od ovih tuzlaka.
crnoicrveno
Imate vi doslje u Sa smecaru, vi ste zadnji koji imaju sta reci na ovu temu
user1585252255
TRI VJERE , JEDNA NACIJA !!! DRZAVA TUZLA
Bulevar.TZ
Mister.Ahmoo
Niti jedan Tuzlak nije dosao u Sarajevo i šarao po spomem obiljezju.
_admirr.x
Postujem ovog trenera, mada cisto sumnjam da je mislio na utakmicu sa Slobodom u kupu na Tusnju jer manje vise sve je bilo Ok, prije ce biti da je mislio na utakmicu sa Tuzla City gdje se sve I svasta moglo cuti I u prenosu..
Klackalica
Da, mislio je na utakmicu s Tuzlom City. To je bilo ogavno sta se sve moglo cuti. Ne znam sta su se ovi nasli prozvanim, mada ni oni nisu cvjecke
bk123
Admirr gledo sam ovaj intervju i nevidim ništa sporno, čovjek je rekao da nema ni na jednu stadionu nacionalni netrpeljivosti i da su svugdje dobro dočekani, rekao je za gradski derby da je pun tenzi i da je jak rivalitet čak je rekao da je po njemu ti jače nego Dinamo Hajduk po meni sasvim korektna izjava onda je spomenu Tuzlu da je tu doživio da je svašta čuo ...mislim izjava beze kao i ovi što se pjene...a kao što kažeš Slobodu kao klub nitko nije spomenuo niti jednom riječju...tako da se pjene bezvez
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.