Resić desetak dana 'out'

Problem za Slobodu pred nastavak sezone

Resić desetak dana 'out'

S. Mlaćo
Sloboda je jučer poražena od federalnog prvoligaša NK Vis Simm Bau 3:2 i jasno je da  Tuzlake čeka teška polusezona u nastavku sezone Premijer lige.

Trener Gradimir Crnogorac jučer nije mogao računati na Ševkiju Resića koji je stigao na posudbu iz FK Sarajevo.

Naime, brzonogi ofanzivac se povrijedio u prijateljskom meču protiv Vršca nakon grubog i neopreznog starta jednog od protivničkih igrača. Resić je napustio teren, a prema posljednjim informacijama slijedi mu oporavak i pauza.

“Naš prvotimac je radio RTG snimak stopala, te je ustanovljeno da nema frakture. Zbog jake kontuzije metatarzalnih kostiju Resić će van terena biti desetak dana“, istakli su iz FK Sloboda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Resić će tako vjerovatno propustiti prvi meč nastavka sezone kada Sloboda u gradskom derbiju dočekuje Tuzlu City.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zgembic
Pored svih problema u napadu posalju momak ponovo na posudbu!?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi