Vis Simm-Bau u prijateljskoj utakmici pobijedio Slobodu

Slavili sa 3:2

Vis Simm-Bau u prijateljskoj utakmici pobijedio Slobodu

E. Čaušević

Fudbaleri NK Viss Simm-Bau danas su u prijateljskoj utakmici pobijedili tuzlansku Slobodu sa 3:2.

Utakmicu su bolje otvorili igrači Slobode koji su u desetoj minuti utakmice poveli sa 1:0, a strijelac je bio Husejinović.

Međutim, samo četiri minute kasnije bilo je 1:1. Šero je izveo korner, a nakon nespretne reakcije golman Slobode poslao je loptu u svoju mrežu za poravnanje rezultata.

Vis Simm-Bau je već u 17. minuti preokrenuo na 2:1. Šero ponovo odlično centrira iz prekida, a ovaj put gol postiže Kovač.

Sloboda je u 28. minuti utakmice uspjela da poravna na 2:2 kada je efektan pogodak postigao Saša Maksimović. No, Vis Simm-Bau je do nove prednosti stigao u samom finišu prvog dijela.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U centru pažnje ponovo se našao Mirza Kovač koji je drugim golom na utakmici povisio na 3:2 i ispostavilo se da je to bio konačan rezultat ove utakmice.

U nastavku smo vidjeli dosta izmjena na obje strane, a rezultat se nije mijenjao do kraja meča.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1593509319
Kako sad stvari stoje samo ce lige zamijeniti Vis sa Slobodom jer ovo danas je sramota za Slobodu kao klub i trenera koga treba Sloboda hitno mijenjati
2 6
soccero
Valjalo je za platicu koju dobiju izaci danas na ovaj minus pa igrati
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi