FK Sloboda spreman za dolazak zagrebačkog Dinama, predstavljen poseban dres

Na Tušnju 11. oktobra veliki spektakl

FK Sloboda spreman za dolazak zagrebačkog Dinama, predstavljen poseban dres

Midhat Šljivak

Fudbalski klub Sloboda ove godine obilježava 100. godišnjicu postojanja.

Jubilej je to kojim se može pohvaliti samo mali broj klubova s područja našeg regiona, a povodom obilježavanja 100. rođendana bit će odigrana i prijateljska utakmica sa zagrebačkim Dinamom.

Meč je zakazan za 11. oktobar. Dinamo će doći u izuzetno jako sastavu, kojem će nedostajati samo reprezentativci, a pored utakmice najavljen je i niz drugih aktivnosti.

Susret koji se igra od 17:30 sati će otvoriti Ante Raos, a ulaznice za ovaj spektakl na Tušnju će koštati 10KM. Ulaz za djecu do sedam godina će biti slobodan.

Također, napravljen je i poseban dres sa 573 imena fudbalera koji su nosili dres tuzlanskog tima u prošlosti. Ovih 100 dresova bit će pušteno u prodaju, a cijena je 50KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sav prihod od ulaznica kao i ostalih aktivnosti u potpunosti ide FK Sloboda Tuzla.

Vatreni navijači FK Sloboda su također najavili da će za ovu priluku zapaliti 100 baklji i na taj način će obilježiti rođendan voljenog kluba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Pa jadni nebili zar vam je do slavlja.Kakav crni Dinamo.Bolje spasavajte sto se spasiti da.
6 3
elvirbaljic
Ako se ne ugase do jedanaestog, hahahah...gorki gorki
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi