Novo lice na treningu FK Sloboda

Povratnik na bh. terene

Novo lice na treningu FK Sloboda

H. Zilić

Radno je i u Tuzli, a FK Sloboda lagano sastavlja igrački roster za proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH.

Novo ime na Tušnju je 22-godišnji napadač Nemanja Dragutinović, koji se već pridružio saigračima na pripremama.

Dragutinović je početkom 2022. godine napustio Radnički 1923, ali nije puno čekao na novi angažman. Za pomenutog igrača ovo će biti i povratak na bh. terene.

Prije odlaska u Srbiju gdje je igrao za pomenuti Radnički 1923 i Novi Pazar, Dragutinović je nosio dres FK Mladost Doboj Kakanj, kao i Drine Zvornik u kojoj je prošao sve omladinske kategorije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što se izdvaja kod Dragutinovića je činjenica da može pokrivati poziciju špica, ali i krilnog napadača.

Sloboda je jesenji dio Premijer lige BiH završila na sedmoj poziciji sa 24 osvojena boda uz omjer od pet pobjeda, dveet remija i pet poraza u 19 odigranih kola, a u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva očekuje ih gradski derbi protiv FK Tuzla City.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi