FK Sloboda u Međugorju protiv Bosne i Olimpika

Tuzlaci dogovorili dvije provjere

FK Sloboda u Međugorju protiv Bosne i Olimpika

Samir Mlaćo

Nogometaši Slobode i završni dio priprema za nastavak sezone odradit će u Međugorju. 

 Naime, Tuzlaci su umjesto Antalije odlučili se ponovo put Hercegovine, a već sutra ih očekuje prijateljski meč protiv NK Bosna Visoko.

12. februara rival Tuzlacima će biti FK Olimpik, federalni prvoligaš koji se također priprema u Hercegovini.

Treba istaći da su Tuzlaci pred put u Međugorje deklasirali Slaven 7:2, a prethodno su odigrali veliki broj prijateljskih utakmica, što je očigledno praksa šefa stručnog štaba Zlatana Nalića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Sloboda se nalazi na petom mjestu sa 28 osvojenih bodova. Nastavak sezone će otvoriti gostovanjem kod zeničkog Čelika.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi