6

Komentari (6)

velaMo
Ma ovo on namjerno baca bimbastične izjave ???
user1619624678
Koga ovo više igra. Jedino mozda Sipu i Tužilaštva ali i to Vico kontroliše
DOKTOR_GAZ_
Niko nije kriv ZELJI I SARAJEVU sto su od mogucih 12 bodova protiv SLOGE, osvojili 3 boda..daleko od toga da je UBLEHAS VLADO realan, ali za to su krivi ZELJO I SARAJEVO..ne BORAC..
Hanibal
Sve je jasno kao dan. Sloga protiv klubova iz Sarajeva igra 200% a protiv Borca 25% od svojih mogucnosti. Sve se steli po dogovoru. Kad onaj glavonja odozgo naredi svi srpski klubovi moraju igrati za Borac. Treba Bih podijeliti na 3 fudbalske lige pa onda prvaci razigravati za prvo mjesto.Ovo je prekardasilo sve mjere koliko se steli Borcu (svake nedjelje osim ovdje sudije im donose bodove)
visokohz
Kako vas nije stid fuj
visokohz
Marš ****m bađ sve v l a š k o,**** ti borac mamaru
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti