Vrijedno se radi na stadionu bh. premijerligaša, do starta drugog dijela sezone imaju jasan cilj

Dogovorili su već i određena pojačanja

Vrijedno se radi na stadionu bh. premijerligaša, do starta drugog dijela sezone imaju jasan cilj

Samir Mlaćo

Dok su nogometaši bh. premijerligaša na zimskoj pauzi, u pojedinim klubovima vrijedno rade na dodatnom poboljšanju uslova na vlastitim stadionima

U FK Sloga Doboj ozbiljno su shvatili planove za drugi dio sezone Premijer lige.

Tako su u Doboju u toku radovi na poboljšanju same infrastrukture, a za drugu polovinu januara planirano je postavljanje stolica na istočnu i zapadnu tribinu.

Sloga je morala svoje mečeve igrati u Modriči, a ambiciozno rukovodstvo sada želi da svi radovi budu gotovi do početka drugog dijela sezone, kako bi se ekipa vratila na svoj stadion.

Može biti slika sljedećeg: na otvorenom

Ističu da su ciljevi sasvim jasni, a glavni je opstanak u Premijer ligi.

Oglasi

Do sada su Sloge pojačali Tony Livančić, Milan Lalić, Demir Peco, Pavel Baranov, Bakir Brajlović Miloš Nikolić i Vasilije Perković.

Oni sigurno neće biti posljednja pojačanja, a kada su odlasci u pitanju Eldin Huseinbegović je potpisao za FK Tuzla City.

 Spominje se i odlazak sjajnog ofanzivca Luke Kulenovića koji ima ponuda iz Češke i Slovenije.

U Slogi su se prije par dana odlučili i za formiranje ženske selekcije, a prvi treninzi ove selekcije bi trebali biti obavljeni u februaru naredne godine.

Sloga će glavni dio priprema obaviti u Antaliji, gdje će sigurno imati sjajne uslove izabranici Gorana Ćurguza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloga u okviru osmine finala Kupa BiH igra protiv Slobode iz Tuzle, a drugi dio sezone u ligi otvara novim duelom sa Slobodom.

Podsjetimo, Sloga je polusezonu završila na devetom mjestu sa 21. osvojenim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti