14

Komentari (14)

Lakibos
Sloga Meridijan igra baš odlično.
Hanibal
Pomocni trener Tuzle kaze igrali su bezvoljno, ali su u mislima vec u iducoj utakmici proticv Sarajeva. Imaju dosta vrjemena da se pripreme. Protiv Sloge igraju 50 % od svojih mogucnosti ali zato ce protiv sarajeva 150 %. Dabogda ispali u drugu ligu, a onaj Husic neka lize onu stvar Vici. kako on dode u FS BiH 90 & utakmica se sudi protiv sarajeva.
user1684265579
Ma Dajte ljudi kakva igra i fudbal pa ne mozes dva pasa sloziti na onome imaju katastrof
user1684265579
Jos se NAGUZITE JOS MALO
user1675926959
Sloga je fakat odlična a od klupskih imena se ne živi niti se kad živjelo
kurjak
Blago državi gdje ekipa kao što je Sloga u vrhu te lige.Odmah možeš pretpostaviti kakva je i država.
Manager
Blago drzavi gdje Lester osvoji ligu
user1709398633
A zašto Sloga ne može biti u vrhu lige veliki znalcu fudbala ?
Manager
Blago drzavi gdje je Hofenhaim stalno u prvoj ligi i cesto i u vrhu prve lige.
Manager
Zato sto mora biti prvak klub iz najveceg grada u drzavi pa drugi iz drugog grada po velicini u drzavi i sve tako redom eto tom logikom :D :D :D
kurjak
@Manager Što se nerviraš,sve što je ibilo normalno u ovoj zemlji izgubilo je svoj smisao.Zasjeli ste u gradove i ne može vas ni Putin ni Bajden istjerati zato uživaj dok možeš.
Madafaka
E moj panju. Kromanjonac idi u pecinu, sto komentarises nesto o cemu nemas osnonvo znanje. Ti ne bi znao objasniti ni sta je ofsajd a komentarises igru!
kurjak
@Madafaka Ne znam šta je ofsajd i ne znam šta znači osnonvo.Na kojem je jeziku ova riječ?
Ham0
Trenutno igraju ubjedljivo najbolji fudbal u drzavi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.