Predstavnici BiH u Evropi

Zaslužuje li Tuzla City više?

17

Komentari (17)

SenadSadikovic
Uzmi autoru tekstanovac od Azmira, ne razmišljaj!
damir83
Hvala za članak, ja to danima spominjem ovdje ! A novijam za Sarajevo!
user1597698961
Sarajlije trebaju doci i podrzati,besplatan ulaz,fin termin,treba podrzat momke
lalinjo
Iskreno,ja da sam bliže sigurno bi išao i bio potpora,zašto ne,svi mi imamo klub za koji navijamo,ali u Evropi navijam za svaki klub iz PL.
Pa zar Tuzla City nema navijaca u Simin Hanu
garba
ne zasluzuje. Kad prijave igrace na prave plate razmislit ce se
lalinjo
Zar mislis da negdje drugo drugačije,npr. Englenska liga,prijavljuju kompletan iznos,Španjolska liga,itd....sve je mutljavina,a ne kod nas,to je tako i nikada se neće promijeniti,jer je materijalizam zavladao svijetom.
damir83
Jedi *****a. U BiH aman baš nije ništa nije čisto pa ni respiratori a ti si našo njih da k. araš kobejagi..
DadiG
Tuzla City je, bez uvrede, hibridni klub bez trade i je i kao takav nema bazu navijača. Pored toga moraju igrati izvan svog grada. Nije nikakvo iznenadjenje za ovoliki broj gledalaca pogotovo u zemlji gdje na najveći derbi dodje 7-8 hiljada ljudi
BiH_Suomi
Hamo manijaci, horde zla, fukare.. Pomozite budite jedno kad se borimo za BIH fudbal hajmo napuniti grbavicu pomozite a posle u prvenstvu cemo drugacije svako svome!! Svi smo Bosna i Hercegovina!!
damir83
crnoicrveno
Hoce li se prenositi na TV ova utakmica na sport areni
Mowzilla
Nece, haman opet samo nizozemska televizija i privatni stream portali. Ako neko bude zainteresovan postavit cu rado linkove na dan tekme...
Mowzilla
@Nogometas update: prenosit ce nizozemski kanal RTL 7 za sada.
BiH1510
Konacno da je neko skrenuo pažnju na ovaj problem, bravo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.