9

Komentari (9)

SonPen1946
E cuj sef akademije fk velez HAAAHHAHAHAHHAHAHHA
SonPen1946
velez i akadameija haahahhahahah
K79
Musemic prilikom napuštanja fk Sarajevo kaže "u budućnosti u obzir dolazi samo inostrani angažman nikog više iz pl neću trenirati"! Meni bilo pomalo smiješna ta njegova izjava al opet kontam možda ode u crnu goru ili kosovo kad ono TC kako smo svi i znali ! Al u svakom slučaju želim mu sve najbolje !
Edin Merlin
@K79 Glup si !
SonPen1946
Pa covjek voli pare vise od svog zivota!
K79
@Edin Merlin ja sam samo citirao ono što je Musemic izjavio stoga ne vidim razlog zašto me vrijeđas balavac nevaspitani ! Svi oni koji imalo prate pl BiH znaju da je ovo bilo očekivano i nešto najrealnije. Iako je Musemic najbolji trener u BiH opet kazem svi mi koji pratimo iole nogomet znamo da je inostrani angažman za našeg trenera nešto što je jako teško realizirati. Stoga @Edin Merlin sine obrisi sline još si balav ne budi alav !
Inter_tz
Ok voli pare a ko ne,a sto se tice uspjeha rezultati idu u njegovu korist
K79
@Inter_tz definitivno je tako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.