Ćorić: Neću dozvoliti nikakvu euforiju
FOTO:/VIDEO: E. Dindić

Komentar nakon utakmice na Tušnju

Ćorić: Neću dozvoliti nikakvu euforiju

Haris Zilić

Veoma borbenu utakmicu u 20. kolu WWin lige na Tušnju su odigrali Tuzla City i Posušje na kraju je ekipa sa juge naše zemlje slavila rezultatom 1:0 i upisala tri velika boda na gostovanju.

Heroj tima sa Mokrog Doca bio je Branko Vrgoč koji je postigao pobjedonosni pogodak u 58. minuti današnje utakmice.

Po završetku susreta u Tuzli komentar je dao trener gostiju Denis Ćorić, ali i strijelac pobjedonosnog pogotka, Branko Vrgoč.

"Taktički savrešna utakmica s naše strane. Odigrali smo mušku utakmicu, ali i Tuzla City je odigrala dobru utakmicu. Mislim da smo danas bolji bili za taj jedan gol. Bili smo dosta dobri u defanzivnom bloku", rekao je Ćorić nakon meča i dodao:

"Žao mi je što nismo zabili drugi gol da završimo utakmicu. Kada se sve pogleda, zasluženo smo pobijedili. Neću dozvoliti nikakvu euforiju. Dobre smo temelje udarili, idemo dalje, sada nas očekuje utakmica u Kupu."

Komentar je dao i heroj Posušja, Branko Vrgoč.

"Ne baš lijepa utakmica, znali smo da će ovako biti. Njima gori, nama gori, bez puno ljepote, bez šansi. I ono što je bilo nije se baš iskoristilo, zabili smo taj jedan gol, uzeli smo tri boda i zadovoljni idemo kući", istakao je Vrgoč.

Iz redova FK Tuzla City nismo dobili komentar današnje utakmice jer iz  stručnog štaba nisu bili raspoloženi za izjave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon poraza na domaćem terenu ekipa Tuzla Cityja ostala je na 10. mjestu sa 19 osvojenih bodova. Isto toliko ima i Igman koji je poziciju iza njih, ali ima utakmicu manje.

Sa druge strane Posušje se sada nalazi na šestom mjestu na tabeli sa 31 osvojenim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi