Zrinjski poslao zahtjev, FK Tuzla City prihvatio, da li se odgađa derbi?

Čini se i previše, iako Plemići igraju sjajno u Evropi i zaslužuju sve pohvale

Zrinjski poslao zahtjev, FK Tuzla City prihvatio, da li se odgađa derbi?

Samir Mlaćo
Derbi meč narednog kola Premijer lige između Zrinjskog i Tuzle City mogao bi biti odgođen.

Plemići sjajno igraju u Evropi, odgodili su čak četiri meča u Premijer ligi do sada, tačnije samo dva odigrali, ali to neće vjerovatno biti kraj takvim odlukama.

Naime, iz Zrinjskog su zatražili odgodu meča, FK Tuzla City je pristao, te je sada na potezu Takmičarska komisija NS BiH.

Potvrdio je to šef struke FK Tuzla City Dragan Jović za SportSport.ba.

“Da li će se igrati to je pitanja. Oni su zatražili saglasnost za odgodu, mi smo prihvatili, pa ne znamo šta će odlučiti Takmičarska komisija. Dakle, neizvjesno je da li ćemo igrati tu utakmicu“, kazao je Jović.

Tuzla City je lider na tabeli trenutno sa deset bodova, dok je Zrinjski na dnu, ali očekivano s obzirom da je odigrao samo dva meča.

Oglasi

Zrinjski jedna utakmica dijeli od plasmana u grupnu fazu Konferencijske lige.

U prvoj Plemići savladali Slovan 1:0, te narednog četvrtka igraju revanš i nadaju se velikom uspjehu, historijskom za bh. nogomet.

FK Tuzla City je danas savladao Leotar sa čak 4:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzlaci su bili raspoloženi i sigurno sa dosta optimizma ulaze u nastavak prvenstva.

Ambicije su vezane za sami vrh tabele.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...cirkus od lige,ovo nema nikakvog razloga da se i jedna utakmica odgodi,svi u Europi igraju i domace utakmice jedino se ovdje titra i to samo Zrinjskom...Sarajevo je uredno igralo ligaske utakmice i europske i gubilo bodove...
14 3
Iziksaudvicu
Baš nešto jučer gledam , kopenhagen igrao sa trabzonsporom u utorak, pa jučer sa lyngbyjem, 2 tekme u 3 dana. Kakvi kurci palci i odgode utakmica, haj razumijem kolo-dva kad gostovanje imaš negdje predaleko, al od 6 kola ti 2 odigraš, to samo može u našoj cirkus ligi. A kad ih stisne ritam srijeda-subota i kad budu 4 na tabeli biće im kriv savez i svi drugi.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi