"Sve je stalo u ovu utakmicu"

Ko će se radovati na Tušnju?

"Sve je stalo u ovu utakmicu"

Pred nogometašima Tuzle City sutra je novi izazov.

Na Tušnju će ugostiti Igman i pokušati prekinuti seriju poraza. Vjeruju da to mogu ostvariti i nadaju se bodovima.

Meč su najavili šef struke Milenko Bošnjaković i prvotimac Alen Mašović.

“Što se tiče utakmice, svjesni smo protivnika i znamo njihove nedostatke. Gledali smo ih i skautirali. Radi se o jednoj izuzetnoj i disciplinovanoj ekipi, koja se izuzetno i disciplinovano brani i napada, ali mi smo spremni da iskoristimo njihove nedostatke. Bit će to jedna fina, korektna i otvorena utakmica.

Znamo da imamo tri uzastopna poraza i eventualna pobjeda bi nam mnogo značila. Sve je stalo u ovu utakmicu.. Već se polako prepoznavaju ekipe koje će ići na vrh tabele, vidi se tu u ulaganjima i pojačanjima koje su te ekipe dovele, a ja se nadam da će klub izaći iz ove trenutne situacije. Mi ćemo u ovoj utakmici tražiti tri boda, pa da se priključimo gornjem dijelu tabele” rekao je Bošnjaković.

Svoje dojmove otkrio je i Mašović.

Oglasi

“Još jedna teška utakmica, svaka je po sebi teška ali ova dolazi poslije 3 poraza, poslije 3 nezaslužena poraza. Ali bitno da u ekipi atmosfera nije narušena, da su momci i dalje nastavili da rade i sve ide svojim tokom i sve ide kako treba. Nadam se da će nam se vratiti za sve promašaje i dobre igre.

Dobro treniramo, dobro radimo i spremamo se jako za utakmicu i mislimo da ne treba da se bavimo drugim ekipama nego nama. Samo da nastavimo i bit će to sve kako treba.”

Meča na Tušnju igra se od 19:45 sati.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Tuzlaci u ovaj meč ulaze sa devete pozicije i tek tri osvojena boda, dok je Igman na petom mjestu sa devet osvojenih bodova.

Podsjetimo, šesto kolo Premijer lige otvorili su jučer FK Borac i FK Zvijezda 09. Iako su gosti vodili 2:0, Borac je na kraju slavio 4:2.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Ovaj Bosnjaković je najveća prevara medju trenerima...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi