Povratak u Premijer ligu, ali u redove gradskog rivala
Tomašević i Muratović

Dogovorena posudba

Povratak u Premijer ligu, ali u redove gradskog rivala

Samir Mlaćo
I FK Tuzla City danas je dogovorio novo ime. Naime, na posudbu u redove Tuzlaka stiže Nemanja Tomašević.

Tomašević je poznat bh. sportskoj javnosti s obzirom da je nosio dres Slobode, a sada se u Premijer ligu vraća iz Srbije. Nastupa na poziciji lijevog beka.

Iz Slobode je otišao u TS Bačka Topola, da bi sada dogovorio posudbu u redovima Tuzlaka.

Sloboda je prodala Tomaševića u Srbiju, on sa TSC-om ima ugovor, tako da će ostati igrač srbijanskog tima, ali će u Premijer ligi pokušati sa Tuzla Cityjem izboriti što bolji plasman.

U Slobodu je došao iz Smedereva i brzo se pokazao kao pravo pojačanje Slobode, osvojio je simpatije navijača premijerligaša s Tušnja, no brzo je napustio Tušanj na koji se ponovo vraća.

Danas je zvanično predstavljen u društvu nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje Samira Muratovića koji se također vratio u FK Tuzla City.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Tuzla City nakon četiri kola ima devet bodova i utakmica manje.

Sutra dočekuje HŠK Posušje na Tušnju.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
Dugo se zadrzo u srbiji…
0 0
Jakako
Evo našeg Murata, dobro je to da se vratio nazad.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi