7

Komentari (7)

Salgijica
Mowzilla
Za sad niko osim mozda neka nizozemska televizija. Valjda ce se neko trznuti od nasih privatnih TV kuca tipa Face ili slicno. Kako god bruka i sramota svakako za drzavnu televiziju...
E.Car
@Mowzilla sto bi državnu tv bilo sramota?!? Pa ljudi jedva kraj sa krajem sastavljaju jer se ne plaća rtv pretplata. A kao javni servis ne mogu imati vise prostora za reklame od 6 minutu toku sata. Moraju imati dovoljno obrazovnog programa, dječijeg, zastupljena sva tri jezika isto.... Pa kako????
Mowzilla
@E.Car znam da ne moze, al' moze li da moze...
MSOZ101
Jepse Dragane umjesto da danas uživam u lijepom danu, nestrpljivo čekam utakmicu, naručujem hladnu točenu i čekam 20h da krenem prema Koševu ti naš'o odgađat utakmice, pa jesil normalan života ti?
Haj da imaju šanse da prođu pa im čovjek nema šta zamjerit, al oni ima da fasuju desetku u cjeli samun i moramo onda da se ****mo da nadoknadio utakmicu..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.