Danas telefonska sjednica: Stigao zahtjev za odgodu jednog meča 14. kola Premijer lige

Meč je bio planiran za nedjelju

Danas telefonska sjednica: Stigao zahtjev za odgodu jednog meča 14. kola Premijer lige

U subotu, nedjelju i ponedjeljak igraju se susreti 14. kola Premijer lige, a nakon toga će uslijediti reprezentativna pauza.

Ipak, čini se da je jedan meč možda i neće biti odigran. Radi se o susretu Tuzle City i Širokog Brijega, a razlog su problemi gostiju.

Naime, viroza je 'poharala' nogometaše kluba sa Pecare i oni su se obratili organima NS BiH kako bi im izašli u susret i odgodili ovaj meč.

Šta će od svega biti ostaje da se vidi, no sve će biti poznato već danas. Danas će biti održana telefonska sjednica Takmičarske komisije NS BiH, te će biti jasno da li će biti udovoljeno nogometašima kluba iz Hercegovine.

Planirani meč već ranije zakazan je za nedjelju od 13 sati. Pravdu će dijeliti Musa Mateo iz Čitluka sa pomoćnicima Jurom Musom i Goranom Ilinčićem.

Ipak, sada postoji mogućnost da meč ipak bude odigran u nekom novom terminu.

Oglasi

Treba istaći da Široki Brijeg već ima jedan meč manje. Radi se o duelu sa Zrinjskim koji će biti odigran 22.11. u Mostaru.

Kada je tabela u pitanju, Tuzla City je trenutno na 11. mjestu i vodi žestoku bitku za opstanak, dok su gosti petoplasriani.

Osvojili su 20 bodova, no već tri kola ne znaju za pobjedu.

Podsjetimo, u ovom 14. kolu još igraju:

Oglasi

FK Velež - HŠK Zrinjski

FK Borac - FK Željezničar

FK Zvijezda 09 - NK GOŠK

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Posušje - FK Sarajevo

FK Sloga Doboj - FK Igman Konjic

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi