8

Komentari (8)

Kladionicar_iz_mira
Husic Vicin podanik.
Manager
jel te plaća neko da pišeš protiv Husića ili je na privatnoj osnovi ?
Kladionicar_iz_mira
Placa minimalac, ko i Husic igrace. :)
Husrefbeg22
Husic i Musemic sigurno nebi odlozili utakmicu da je u pitanju Sarajevo a posto je borac to je vec druga prica. Garant da ce im borac uzeti bodove. Njima je vazno samo da uniste sarajevo.
Ars412
Sarajevo je sebe unistilo, netransparentnim dovodjenjem igraca isto kao i Zeljo, nema nista od igraca iz Srbije i Hrvatske sa 30 i vise godina.. treba se osloniti na mlade
Dino_
Međutim, NSBiH je odlučio pozitivno odgovoriti na zahtjev Bordo kluba da se utakmica pomjeri sa subote na ponedjeljak, pa će Sarajevo goste iz Tuzle dočekati na Koševu u ponedjeljak 19. jula od 18 sati.
Manager
da da Azmir i Husref su izmislili onoliko ljudi u upravi Sarajeva kojima se ne zna opis radnog mjesta ,a o stručnosti istih da ne pričamo .. :) :D
user1596620588
I Samir Burić je na posudbi u Gradini
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.