Robert Radić novo ime u svlačionici FK Tuzla City
FOTO: FK Tuzla City

Stigao iz ekipe Dubrave

Robert Radić novo ime u svlačionici FK Tuzla City · Zvanično

H. Zilić

Bliži se početak drugog dijela sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a ekipe lagano privode kraju pripreme, ali i čiste igrački roster.

Sve je jasnije u kakvim će rosterima timovi dočekati proljenti dio sezone, a jedan od klubova koji je imao aktivnu zimu je u FK Tuzla City.

Tuzlaci su ozvaničili još jedan transfer ovaj put iz redova hrvatskog drugoligaša.

Novi član Tuzlaka je Robert Radić koji dolazi iz ekipe zagrebačke Dubrave.

"Jednoipogodišnji ugovor sa Tuzla Cityjem potpisao je i Robert Radić!

U pitanju je 23-godišnji donedavni desni bek hrvatskog drugoligaša Dubrave iz Zagreba.

Oglasi

– Ovo je za mene novi izazov. Premijer liga BiH je svake godine sve kvalitetnija i smatram da ću ovdje ostaviti značajan trag i s klubom ostvariti zacrtane ciljeve, kazao je Radić.

Prošao je školu zagrebačkog Dinama a nakon omladinskih selekcija nastupao je još za Sesvete, Trnje, Lučko i Jarun", stoji u saopštenju FK Tuzla City.

Tuzlaci su jesenji dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegvine okončali na osmoj poziciji sa 21 bodom što je daleko od ambicija koje su imali pred početak sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da prema trenutnom stanju na tabeli FK Tuzly City očekuje borba za opstanak.

U 20. kolu, prvom kolu proljetnog dijela sezone FK Tuzla City dočekat će ekipu Veleža, ali kako stvari stoje ne na stadionu Tušanj na koji bi se trebali vratiti u 21. kolu kada dočekuju Slogu iz Doboja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Sisaju ovog AZMIRA KAKO STIGNU..
2 0
PRESEDAN
Gdje ih samo nadju?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi