Nastavljeni brojni odlasci iz FK Tuzla City

Ukupno petorica napustili klub

Nastavljeni brojni odlasci iz FK Tuzla City

E. Škorić

Do sada je pet nogometaša napustilo FK Tuzla City.

Nakon Jove Kojića i Muzafira Ivkovića, FK Tuzla City je potvrdio da na pripreme za nastavak sezone kreće bez još trojice igrača koji su tu igrali u prvom dijelu sezone-

Naime, raskinuta je saradnja s Nemanjom Nikolićem, Darijom Rugaševićem i Nerminom Hodžićem.

Nemanja Nikolić je u ovaj klub stigao ljetos iz srbijanskog prvoligaša Voždovca i bio je standardan u jesenjem dijelu sezone. Rugašević je također ljetos došao u Tuzla City iz mostarskog Zrinjskog i redovno je igrao na lijevom boku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hodžić je među posljednjima došao u plave redove protekle jeseni, a iza sebe ima međunarodno iskustvo, a plavi dres je nosio u četiri navrata.

Podsjetimo, FK Tuzla City je jučer i zvanično novinarima u Tuzli predstavio Husrefa Musemića, koji se bez dileme smatra najvećim pojačanjem ove zime kada je tuzlanski premijerligaš u pitanju.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1605368976
Kod Musemica nema labavo.
3 1
Miky007
Jbg..Musemijine stare boljke i stare navike..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti