Unis se ogradio od zahtjeva "kantonalaca": "Ružno je kada te neko uplete u priču koja nije naša"

Jasan stav kluba iz Vogošće

Unis se ogradio od zahtjeva "kantonalaca": "Ružno je kada te neko uplete u priču koja nije naša"

A. Čaušević
Teme:

Članovi Kantonalne lige KS su nedavno poslali zahtjev da se prolongira početak drugog dijela sezone zbog pogoršane epidemiološke situacije.

Od zahtjeva koji je plasiran u pojedinim medijima se ogradio Unis iz Vogošće koji se, inače, takmiči u Drugoj ligi FBiH grupa centar.

"FK Unis se ogradjuje od zahtjeva, kojeg su FSKS-u dostavili klubovi Kantonalne lige, u kojem traze odgodu prvenstva!

Ružno je kada te neko, bez pitanja, uplete u priču koja nije naša. Naša ekipa nije, niti će tražiti odgodu početka sezone u Kantonalnoj ligi Grada Sarajevo, pogotovo jer ne igramo u tom rangu, a istovremeno smo odigrali već tri utakmice proljetnog dijela u Drugoj ligi Centar!

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Nema logike da trazimo odgodu za druge klubove, a mi smo nastavili naše prvenstvo, pa molimo medije da nas izuzmu iz ove priče!

Ovo nije naša priča, niti će biti!", navodi se u saopštenju. 

Top Komentari

BlueSEVER
ma koga briga
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti