FK Velež: Idemo dalje, još jače...

Mnogo bure nakon meča u Banjoj Luci

FK Velež: Idemo dalje, još jače...

Samir Mlaćo

Mnogo bure donio je sinoć meč Borca i Veleža.

Borac je slavio 2:0 i došao na lidersku poziciju, a u Veležu su razočarani.

Jasno se to odnosilo na suđenje Miloša Gigovića s kojim su bili nezadovoljni, a Feđa Dudić je kazao da se sve znalo već prije meča.

Na drugoj strani, Vlado Jagodić je kazao da je Velež dobra ekipa, ali da mora poraditi na pitanju struke, čime je direktno 'bocnuo' kolegu Dudića.

Navijači Veleža su razočarani. Putem društvenih mreža pozvali su klub da se što prije oglasi, a nakon meča na stranici Veleža je stajalo:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Glavu gore momci, idemo dalje još jače..., piše na facebook stranici Veleža.

Glavu gore momci, idemo dalje još jače... #musvdg

Posted by FK Velež Mostar on Sunday, October 4, 2020
Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

balunv
To je radio i Olimpik i vidimo dokle je došao i Borac neće daleko dogurat FORZZA VELEŽ!
11 1
Vultures87
Ajte molim vas, hocete reci da Brandao nije udario Jovanovica? Cist drugi zuti, ko mu je kriv sto ne razmislja. Sledece, niste imali ni 2 suta u okvir gola, dodavali ste se samo niste posteno zaprijetili golu, o cemu vi pricate budite realni niste imali prave sanse, mi smo i dok je bilo 11 na 11 imali 3 4 dobre sanse. Treca stvar, izgubite od Olimpika 2-1 od Olimpika koji nikoga nije u ligi pobjedio, osim vas, samo vas i to im je jedina pobjeda, a mi ih nabijamo 1-4 moglo je i vise, i vi nesto pricate, pozabavite se igracima. I cetvrta stvar da zavrsim diskusiju, sta je bilo kad je Borac godinama potkradan, kada su ga izbacili iz lige zbog kojekakvog Celika i licence. Tisina mostarci gotivio sam vas i gotivim i Velez ali pretjerujete :)
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi