Mnogo bure nakon meča u Banjoj Luci

FK Velež: Idemo dalje, još jače...

26

Komentari (26)

1601834469
A sta bi proslo kolo??? 3. minuta penal za Tuzlu u sred Banjaluke???? I iz Borca sute i niko se ne zali na sudiju...
VictoriasFikret
Borac svoj lopovluk krije iza lažnih manira. Sama ološ i šljam je u upravi i stručnom štabu tog klošarskog kluba. Ni igrači im nisu ništa bolji, krkani i mesari obični. Da dodam i da su im igrači totalno razmaženi. Tačno vidiš da se i za najmanje guranje odmah okreću sudiji i očekuju faul. Navikli su da ih sudija pogura uvijek a protivnike mlate po nogama jer znaju da neće biti kažnjeni. Uopšte ne idu prema lopti nego igraču direktno u noge. Prava seljačka ekipa. Onaj komentator idiot cijelo vrijeme otvoreno navija za Borac i pravda njihov lopovluk. Toliko o profesionalnosti.
Vultures87
Ajte molim vas, hocete reci da Brandao nije udario Jovanovica? Cist drugi zuti, ko mu je kriv sto ne razmislja. Sledece, niste imali ni 2 suta u okvir gola, dodavali ste se samo niste posteno zaprijetili golu, o cemu vi pricate budite realni niste imali prave sanse, mi smo i dok je bilo 11 na 11 imali 3 4 dobre sanse. Treca stvar, izgubite od Olimpika 2-1 od Olimpika koji nikoga nije u ligi pobjedio, osim vas, samo vas i to im je jedina pobjeda, a mi ih nabijamo 1-4 moglo je i vise, i vi nesto pricate, pozabavite se igracima. I cetvrta stvar da zavrsim diskusiju, sta je bilo kad je Borac godinama potkradan, kada su ga izbacili iz lige zbog kojekakvog Celika i licence. Tisina mostarci gotivio sam vas i gotivim i Velez ali pretjerujete :)
Tarik_Hakalo
Hajmo svi dislike na njegov komentar.
vence
Kralju kako ces imati sut u okvir gola kad sudija nije dao promaci golu..3x ima Velez priliku da ide 3 na 2, al jok..gospodinne pusta prednost nego svira faul i vraca na nekih 40 metara..nije problem crveni karton nego svih 6 zutih a nijedan do tada Borcu..npr start Vranjesa laktom s ledja na Prsesa, cini mi se il Cosica, nevazno..kedva da je svirao faul..a ne ne daj Boze zuti pokazao..konstantno skeckanke igre i nedozvoljavanje Velezu da radi ono u cemu je najbolji..brz protok lopte i tacna dodavanja..al polako, sve ce doci na svoje.
Vultures87
Sve to stoji, mozda nije sudjenje najkorektnije, ali realno je Borac bolji, pricam samo realno, gotivim Velez ali trenutno Borac ima bolje pojedince i bolju igru. Poz
Vultures87
Vama je uvijek sudija kriv, ok eto nek bude tako, a sad mi reci sta je protiv Olimpika bilo, jel vas i tu sudija ostetio? Ne mozete pobjediti Olimpik kako da pobjedite Borac? :)
ZauvijekSamoVelez
Sudija nam uvijek kriv? Kad smo izgubili protiv Zelje nije bilo ni rijeci o sudijama, bili su bolji i zasluzeno su pobijedili, nakon utakmice sa Sirokim Fedja je prvi preuzeo krivicu i rekao da je postavio pogresnu taktiku, a ni da igraci nisu bili na nivou, kada se to Velez zalio na sudije osim kad je bio ocito i evidentno ostecen? Kakav je bio zuti Cvijanovicu u 2 minuti zbog "prigovora"? Zuti Brandau gdje nije bilo ni prekrsaja, pa drugi zuti i iskljucenje radi onakve situacije? Bezbroj nepostojecih prekrsaja, cjepkanje igre, pustanje prednosti Borcu a prekidanje napada Veleza, pa i kada je Vranjes bio u sansi pred golom linijski podize zastavicu tek kada je Bobic uhvatio loptu, Bihorac pada u 16 prije primljenog 2. gola a ponovljeni snimak ni iz jednog ugla ne prikazuje situaciju...i tako se moze nabrajati i dalje i dalje. Dok je bilo 11 na 11 imali ste 1 solidnu sansu u 2. minuti i to je bilo manje vise sve, a igrate na domacem terenu. Kad te sudija sistematski je be 50 minuta pa ti da crveni sta mislis kakvo ce biti psihicko stanje igraca i koliko ce moci napraviti u tom scenariju? Spominjes Olimpic - 1 los dan, 1 losa utakmica, Velez je na Kosevu odigrao sa Sarajevom 1:1 a vi izdimili 4:2, koja ti je onda tu teorija? Ne znam jesu li ti komentari zaje bancija ili si stvarno toliko glup i slijep
mostar12345
A kako pobjedi zrinjskog?
enko
Vultures ,dali si gledao utakmicu ili ti je svoja zapazanja iznio vlado ****tic
enko
Đaba ti njemu objasnjavas,vidis da noje gledao utakmicu
mostarac
Izgubili od Zelje zasluzeno ,izgubili od Olimpika zasluzeno i niko se nije zalio na sudije ...Izgubili protiv Borca zbog lopova u savezu!!! Zamisli da vi igrate protiv nas a sudija iz Stoca koji zivi u Mostaru ..Malo vise realnosti ne bi bilo na odmet napises fino drago mi je da moj klub pobjedio ali brate sudija nam je uveliko pomogao da pobjedimo i onda zasluzis respekt od sviju a ovako ti prica suplja i to pravo suplja !!!
1601834469
Potpisujem tvoj komentar...
1601834469
Mislim da mi nismo gledali istu utakmicu. Prvo poluvrijeme realno trebalo biti 4:0 za Borac...
1601834469
Jesi li citao saopstenje Velezove uprave od danas? Pola lige vas je pokralo?!?!?! Napravite ekipu i igrajte fudbal sta lelecete....
user1575889878
Vultures87 nije bio za zuti karton onaj faul brandaoa.prvi jeste,drugi nije.a objasni nam kako u svakom komentaru navijaci borca govore "kad je borac bio potkradan...."ja sam ubjedjen da vi svi navijaci borca znate,da je velez sinoc opljackan,samo to necete da priznate.jer sama izjava "kad je borac potkradan",hocete da kazete dosta je bilo vise sad cemo mi isto krasti i tako probati doci do titule.i sama izjava jagodica da je ponudjen bio da potkrade,a da je odbio.to sve govori,sam se izdao
Vultures87
Covjece procitaj saopstenje koje je tvoj klub napisao, pola timova vas je pokralo, o cemu pricas kad vasa uprava to sama napise, mi smo od Sarajeva izdimili ko sto ti kazes jer smo dva gola dali sami sebi bukvalno, a Sarajevu smo mogli i vise od 2 dati. Non stop spominjete to sjeckanje igre a napravili ste 27 faula bolan, ne razmisljamo isto jbg ti navijas za Velez ja za Borac, ali Borac je jaci i kvalitetniji i tu se nema sta raspravljati.
Vultures87
I prvo drugo kolo ne znam tacno, u Mostaru kad se igralo, vise sansi smo imali samo nas sreca nije posluzila, vi ste dali go u zadnjoj minuti i to ne znate ni sami kako od stativu jedva se dokotrljala lopta do gola i tako pobjedili...jeste i tada bili bolji?
ZauvijekSamoVelez
U utakmici u Mostaru je Velez bio bolji bez sumnje, lopta koja se jedva dokotrljala u gol je bio nas prvi pogodak (a spominjes gol "na srecu" a i Zakaric je zabio nakon greske odbrane bas kao i Velez), a gol za pobjedu je postignut nakon ubacaja i zakucavanja Fajica, dakle ocito nemas pojma o cemu pricas, a u toj utakmici Borac nije pokazao gotovo nista, Velez imao inicijativu, napadao, pravio prilike i sasvim zasluzeno pobijedio. Otidji na FB stranicu UG Mostarski Rodjeni pa pogledaj malo klip koliko je tu bilo stvarnih prekrsaja od tih 27 koje spominjes, mozda ti se malo vid izbistri pa shvatis kakva se utakmica igrala u BL. Sto se Sarajeva tice - Velez je mogao u prvom dati 5 pa nije, da su babi muda bio bi deda, na kraju Velez odigrao nerijeseno a vi sa 4 u mrezi, sve jasno. A slazem se sto se tice toga da je Borac jaci, sa sudijama na njihovoj strani niko im nista u Banja Luci ne moze, to se 100% slazem. A 11 na 11 zivi bili pa vidjeli.
Vultures87
Ja nisam rekao da je Borac jaci "sa sudijama" :) Borac je jaci uopsteno. A 11 na 11 ok zivi bili pa vidjeli. Poz
Taceoni
Isto smo tretirani bili i u bivšoj Jugi sa nepravdama i ostalim zavzlamama pa smo opstali i ostali tako ce mo i u ovoj Drzavi sa svim spletkama ostati i opstati još jaci i ponosniji F.C VELEŽ❤❤❤
starmac
Bez sekiracije DUDA.Ništa nas neće pokolebati.Mi smo ROĐENI pjesmom vođeni.I gore stvari i nepravde smo doživili.A za JAGODIĆA poruka:NEZABORAVITE DA DOLAZITE U MOSTAR PREDZADNJE KOLO PA DA VIDIMO KAKO ĆE TE BITI PRVACI
balunv
To je radio i Olimpik i vidimo dokle je došao i Borac neće daleko dogurat FORZZA VELEŽ!
Dena33
Navikli smo mi na nepravde. Glavu gore momci...
Brazuka
Zašto sute? Oglasite se sose hasicu
mostar12345
Glavu gore momci, idemo dalje još jače,pravda uvijek na kraju bude zadovoljena
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.