FK Velež dva mjeseca bez Seida Behrama
Pred veznjakom Veleža stoje dva mjeseca oporavka

Ozljeda veznjaka Rođenih

FK Velež dva mjeseca bez Seida Behrama

Nogometaši FK Velež u idućem periodu, najvjerovatnije oko dva mjeseca, bit će lišeni pomoći svog suigrača Seida Behrama.

Seid Behram na jednom je treningu uoči utakmice sa Zvijezdom 09 koju su Rođeni bez problema apsolvirali rezultatom 2:0 ozlijedio koljeno.

Behram je poslije podvrgnut i magnetskoj rezonanci ozlijeđenog koljena, a nalazi su, potvrđeno je za SportSport.ba, pokazali napuknuće prednjeg križnog ligamenta, te je pred ovim mladim veznim igračem, jednim od najzaslužnijih za Veležov povratak u Premijer Ligu oko dva mjeseca pauze. 

On je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 19 mečeva za Rođene u svim takmičenjima, te je uspio uspisati dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 21-godišnji ofanzivni veznjak nastupao je i za mlađe selekcije reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Šteta.Brz oporavak SEIDE!
7 0
Majstor_ZE
Šteta, mlad i dobar igrač. Želim mu brz oporavak.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti