12

Komentari (12)

user1620389791
Svaka čast Veležu.
Mepa
Velez je klub na koji svaki Bosanac i Hercegovac treba biti ponosan. Nisam njihov navijac iz Tuzle sam, ali Velez ce mi zauvijek biti drag. Nadam se da ce sta i pokazat u Evropi jer ako cemo realno kroz historiju vise su oni bili u Evropi skoro nego svi bosanski klubovi. Bravo rodjeni❤️
rabodimis
Kad vidim fadila na tribinama ponosan sam.. inace me ku*ac boli.. prestani se drogirat i vrati se u stvarnu realnost.. U kojem univerzumu su oni vise bili u Evropi od svih Bosanskih klubova ? Nikad u 100 godina nisu igrali u ligi sampiona.. Celik ima 3 titule sampiona iz Bosne.. Mepa reci drogi ne, hitno..
Mepa
Druze za tebe mozda fudbal postoji zadnjih 10 godina. Velez je klub koji je 3 puta zavrsavao drugi, dva puta su osvojili kup bivse Jugoslavije i nekoliko puta su bili 3. zbog toga su uz Sarajevo najvise izlazi na evropsku scenu. Ja sam u realnosti ali proslost ne mozes izbrisat.
djenanj
Glupane umri u svojoj mrznji i ljubomori!!! Mostarski gigant ide u evropu !!!! A to je samo pocetak svijetle velezove buducnosti
Adnanos
Serbecic standardan u Rosenborgu a danas dao i go.
tuner
Adnanos
Neznas ko je Besim Serbecic?
BordoSarajevo78
Haso đe god stane - smeta.
user1597439510
A radnicima bosnalijeka gdje trinaesta plata
Zgembic
Kako doslo tako otislo:))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.