17

Komentari (17)

Ecosport
Treba odletiti 6 ili 7 igrača, Cvijanovic, Brandao, Cosic, Andjusic, Kacavenda, Vehabovic, Zubanovic. Loši su al baš loši.
Zaccheroni
Fele voli te Mostar a neka se sad igraci zamisle i to dooobro zamisle kako ce dalje igrati. Upravi pitanje i savjet,zar smo samo mi(99%)navijaci znali da je transfer politika bila odron?
Ljacmu1
Čuj, bit će promjena. A šta ste radili čitavo ljeto? heheheh..... Samo neozbiljni ljudi mogu dozvoliti da ti se ekipa čitavu jesen muči bez ijednog centarfora. A ima godinu dana da još nisu doveli lijevog stopera. Čak ni sportskog direktora. Amaterizam žešći. Feđa je dobar trener, da su ga smijenili, ostali bi bez jedinog čovjeka u klubu koji koliko-toliko kuži nogomet.
bk123
i uz sve to puste odličnog igrača uz to napadača u sred sezone da ide u Sloveniju...
VelikiMislilac
@bk123 Ma kakvog odlicnog igraca, frajer je nije mogao u cekeru unijeti u go. Dok je i Mulić bio "navijači" su govorili da je truba. Fajić im cak nije valjao iako je bio najbolji centarfor sto ga je Mostar odavno vidio, a Dejanović gori od obojice. Teska je Mostar sredina. Ne treba dozvoliti da se ulica pita. Kako god Fedju treba istrpit makar 5 god. Bez seljackih smjena trenera svake sezone novi.
Ecosport
@bk123 Georgijevic truba, Cvijanovic truba, Zajmovic truba
VelikiMislilac
@bk123 Ispravka...ne Dejanović nego Georgijević...pardon, lapsuz
bk123
al ovaj zabija stalno u Sloveniji
VelikiMislilac
@bk123 mozda ova nasa sredina, mozda ih pritisak gusi. Nisam pratio
Prazina
Koga boli ......? Smarate mnogo sa fk vrapčićima
Rodjeni66
Baš si dao sebi pošten nadimak prazina.Baš si prazina
Rodjeni66
Prazina znači prazan čovijek sebi dao pravo ime.čovjek prazan?
Defensor81
Što komemtarišeš svinjojebu
Ecosport
Prazina Juka je napadao Mostar, tako da me ne čudi šta ovaj Praz(n)ina piše
rodjak
nije uvjek trener najveci krivac za lose rezultate,a kod nas se odmah trener mjenja sa klupe bez obzira na sve ostalo.Ima i Dudic gresaka to stoji ali nisu tolike greske da bi ga odmah mijenjali,radi covjek posteno i predano(sto je najvaznije) pa nekad i pogrijesi jbga,a svak pa inajveci trener moze pogrijesiti i u taktici i u izboru igraca. Duda **** im mater na terenu ima da pisaju krv svoju na terenu ,previse su se umislili da su neki igraci ,ne mogu igrati (ovo kako igraju) ni u Gluhoj Bukovici.To je taj nas mentatalitet,cim naprave malo neki bolji uspjeh odmah pohase,ne znaju se nositi sa tim ,mjenjaj ih Duda nek se nasipu qrca
MostarskiRodeni81
Ide sad veliki niz utakmica bez poraza !
vence
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.