11

Komentari (11)

Adohordas
Sretno Velež volio bi da uzmete zbog evrope a nama kuo nista ne znaci 30 milja bi dibili a evropy vec imamo u ruka.a tako da sretbo mada mi nece biti krivo ni ako moje Sarajevo uzme?
Zeleni_zub
Ocekujem da velezu osvoji kup
Taceoni
Opet invazija?????
CrveniKakanj
SVI U ZENICU 19.05. ❤
Mackintosh
Elfsborgovana teleca glava
enko
De nam pokazi kako izgleda glava nilskog konja,meckintosh pa da rahat idem u zenicu.
Catanzaro
Najkarizmatičniji klub u BiH. Ima nešto u njemu ne možeš ga mrziti. Sretno mostarci do pehara
MostarskiRodeni81
bk123
Po trenutnoj formi Sarajeva i Veleža mislim da su šanse 65:35 u korist Veleža...al opet do finala je mjesec dana i da se svašta poraditi na formi.Da je sad finale Velež bi osvojio vidjet će mo da li Makedonac na klupi Sarajeva ima rješenje u ovih mjesec dana
mido1921
Griješi. Po formi jesu šanse otprilike takve ali po savezu nisu. Vico se omišlja između Grbića, Kazlagića i Bandića ko će najbolje odraditi posao. Jer ako Borac kiksa treba imati rezervni plan.
MostarskiRodeni81
Časovi ljubavi na Bilinom Polju. Idemo zadat lekciju svim navijačima i simpatizerima u BiH. Ajmo Rođeni, ajmo Red Army !!! FORZA VELEŽ !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.