Dudić: Idemo na pobjedu!

Žele do bodova u derbiju

Dudić: Idemo na pobjedu!

S. Mlaćo

Sutra se igra veliki gradski derbi između Zrinjskog i Veleža.

Plemići u ovaj meč ulaze sa dva vezana poraza, dok je Velež u puno pozitivnoj atmosferi dočekuje meč Pod Bijelim Brijegom.

Na današnjoj press konferenciji ispred gostiju je govorio šef struke Feđa Dudić, te golman Adnan Bobić.

“Ovo je već treći derbi, prvi koji će biti pod Bijelim Brijegom. Želim kolegi Žižoviću brz povratak na teren, te se nadam da će se to desiti već sutra. Drago mi je da vidim mog prijatelja Maku, mnogo ga cijenim kao i navijači Veleža. Sjetimo se one utakmice prije godina dana i velika je stvar kada znamo za ovaj rivalitet i da čovjek dobije ovacije. Pozdravljam i Jakovljevića kojeg cijenim i poštujem“, kazao je Dudić te nastavio.

“Zrinjski je pod imperativom pobjede. Sve sem pobjede za njih je neuspjeh. Sada su sedmi, znamo u kakvom se stanju nalaze. To je kvalitetna ekipa, puna dobrih pojedinaca, zašto nešto ne funkcioniše kako treba, to znaju samo oni. Veliki respekt prema njima, a mi ćemo pokušati iskoristiti taj psioholški pritisak i postavit ćemo se tako da ćemo ići na pobjedu. Sa pravom se nadamo dobrom rezultatu“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kazao je da je nakon duga godina Velež ispred Zrinjskog na tabeli pred derbi. Istakao je da Ćivić nema pravo nastupa zbog crvenog kartona, a da nekoliko igrača ima problema sa povedama.

“Imam par rovitih igrača, pa ćemo odlučiti nakon današnjeg treninga ko će sutra početi“.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VictoriasFikret
Cijeli starMo haj'mo nemojte štediti grla...
6 0
starmac
ROĐENI srce na teren.Hoćemo pobjedu.M.U.S.V.D.G
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi