12

Komentari (12)

KviskoKvesic
Gospon mostarac.vidi se da neznaš povijest ja sam uvijek govorio kava kruh a mom Ameru to nije smetalo i on sam kad dođe u Mostar ne razumije pola riječi kaže otkako su ovi bimlezi prešli sa muslimana pa sad bošnjaci ništa mu nije jasno kao i tebi Ako hoćeš da popijemo KAVU u AMIRI na s.mostu samo kaži podveležac
mostarac
Vjerujem ti da is tako govorio gore u Uzaricin a u Mostaru ja do 1992 nikog nisam cuo da govori kava,tisuca,zrakoplov,nogostup sem ovih sto su sljegali iz gangaskih vuko****na ko i ti.A u Amiri mozemo samo popit kafu ko sto se pila do 1992 .
starmac
Polako u red stanite.Doćete i vi na red.Pripremite se dobro.☝️☝️☝️☝️
KviskoKvesic
Zar se nije odgodila ili je to samo protiv Plemića e jade jadne
pjanke.sa
Vi Kvisko pobijedili nas i napeli se kao nesto dobro igrate, jel to? Dvojica vam odigrala dobro a kod nas nije niko, ali bas niko i vi kontate sad tim neki??? Bravo.
unioni
@pjanke.sa Bolje i 2 nego nijedan u prvih 11 ?
pjanke.sa
@unioni to se slazem burazeru, ali de malo pobjedili veliko Sarajevo pa sada hajmo Manchester pobijediti. Svaka cast na pobjedi, zasluzena 100% ali prijetiti svima okolo, moze se od glavu odbiti ;-)
Defensor81
Ko voliš plemiće obali nam glaviće
unioni
Ma znam na sta ciljas, al evo oni i TC trenutno najveci favoriti za titulu pored Veleza logicno.
pjanke.sa
@unioni vidjecemo, jos je rano za to. Znas kako stare babe/nane kazu: ko ziv ko mrtav :-)
mostarac
O plemicu s Goranaca djesi glavom katran mjeso..Ima li sira iz mjeha de ti nama reci ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.