Kodro: Neće biti podcjenjivanja, želimo tri boda!

Rođeni vode bitku za Evropu

Kodro: Neće biti podcjenjivanja, želimo tri boda!

Pred nogometašima Veleža sutra je meč sa Slobodom.

Rođeni su u dva meča nastavka sezone osvojili četiri boda, a sada žele nastaviti sa dobrim igrama. Svjesni su da neće biti lako, čak naprotiv.

"Podcjenjivanja neće biti. Oni su promijenili trenera, očekujemo veći angažman od ekipe. Mi se trebamo postaviti kao favoriti i na terenu pokazati sve što možemo kako bi došli do tri boda", kazao je za SportSport.ba trener u stručnom štabu FK Velež Mustafa Kodro.

Bit će ovo treći meč na Tušnju u sedam dana, teren će sigurno biti težak.

"Mislim da će ipak biti bolji nego prošli put protiv Tuzle City gore. Ne treba tu tražiti neki alibi, tako će biti i njima. Njima će ići u prilog, jer mi više igramo na terenu nego Sloboda. Bit će teško, ali mi moramo doći do tri boda".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč u Tuzli propustit će Samir Zeljković.

"On ima problema sa koljenom, svi ostali su u konkurenciji".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
A šta oni jedino vode bitku za Evropu? Budite malo nepristrani, bar ne tako očito, ovi iz Vrapčića nisu ničim zaslužili da ih neko tako favorizuje
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi